Onverwachte wending in Sol-deal, Willem II weigert miljoenenbod: 'Voel me droevig'

Onverwachte wending in Sol-deal, Willem II weigert miljoenenbod: 'Voel me droevig'

Gepubliceerd: maandag 14 januari 2019 om 20:07ma 14-01-2019 om 20:07

Laatste update: maandag 14 januari 2019 om 20:16ma 14-01-2019 om 20:16

De transfer van Fran Sol naar Dinamo Kiev lijkt dan toch op losse schroeven te staan. De Spanjaard was persoonlijk al rond met de Oekraïners, maar laat aan het Brabants Dagblad weten dat zijn club Willem II het bod van Dinamo Kiev heeft geweigerd.

Volgens het plaatselijke medium kon Willem II een bedrag van 3,25 miljoen euro incasseren, maar hebben de Tricolores het aanbod naast zich neergelegd. Sol zou deze week naar Oekraïne reizen om een vijfjarig contract te ondertekenen, maar zal zijn vliegtickets moeten annuleren. "Ik houd van Willem II maar deze aanbieding is te mooi om te laten schieten. Ik voel me zeer droevig", reageert de topschutter tegenover het BD.

Sol was maandag niet van de partij tijdens de Willem II-training, maar wordt dinsdag weer in Tilburg verwacht. De Spanjaard is echter 'zeer aangedaan' door de gecrashte transfer. "Het was een geweldige deal voor mij en mijn familie om onze toekomst veilig te stellen", aldus Sol, die nog tot het einde van het seizoen onder contract staat. Willem II heeft wel een eenzijdige optie om deze verbintenis te verlengen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws