Advies voor Willem II over Sol-opvolging: 'Ben je per saldo even voordelig uit'

Advies voor Willem II over Sol-opvolging: 'Ben je per saldo even voordelig uit'

Gepubliceerd: donderdag 17 januari 2019 om 19:32do 17-01-2019 om 19:32

Willem II toonde zich na het vertrek van Fran Sol slagvaardig en versterkte zich in korte tijd met twee Griekse aanvallers. Vangelis Pavlidis werd donderdagochtend gepresenteerd, maar hij is niet de opvolger van de succesvolle Spaanse spits.

"Dit is niet dé vervanger van Sol", is clubwatcher Wilber Hack van het Brabants Dagblad duidelijk. "Dat predicaat mag je nooit aan zo'n jonge jongen hangen. Dit is gewoon een speler waarin Willem II veel toekomst ziet en die de kans krijgt om zich het komende halfjaar te ontwikkelen", zegt hij over Pavlidis, die overkomt van VfL Bochum.

Willem II zoekt nog naar een vervanger van Sol. "De doelpunten die Sol maakte moeten vervangen worden. De vraag is of je dat kunt verwachten van één speler die je haalt. Of je haalt een speler met andere kwaliteiten in de spits, waardoor meer spelers in het elftal gaan scoren. Dan ben je per saldo even voordelig uit", stelt Hack.

Volgens onder meer Voetbal International is Samuel Armenteros in beeld in Tilburg om de erfenis van Sol op zich te nemen.

Lees ook: Willem II bevestigt Griekse dubbelslag: 'Geloven in hun potentie'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws