Ten Hag reageert gevat: Op welk hoger niveau zou hij dan mee moeten kunnen?

Ten Hag reageert gevat: "Op welk hoger niveau zou hij dan mee moeten kunnen?"

Gepubliceerd: woensdag 24 april 2019 om 00:10wo 24-04-2019 om 00:10

Erik ten Hag heeft niets dan lof voor Dusan Tadic. De Ajax-uitblinker was tegen Vitesse (4-2) weer goed voor twee goals en een assist. Ten Hag zou niet weten waarom Tadic aan het einde van het seizoen naar een grotere club zou moeten.

Na afloop van Ajax - Vitesse kreeg Ten Hag de vraag of Tadic ook op een hoger niveau mee zou kunnen. Het antwoord van de Ajax-trainer was gevat. "We staan in de halve finale van de Champions League, op welk hoger niveau zou hij dan mee moeten kunnen?", zegt hij tegen FOX Sports.

"Je ziet het vanavond ook weer, een klasbak", vervolgt Ten Hag over Tadic. "Als je ziet waarvoor we hem gehaald hebben, dan heeft hij ontzettend veel plezier in deze rol en een ongelofelijk rendement. Ik denk dat hij nog nooit zo'n rendement heeft gehaald. Hij heeft die stap naar een hoger niveau al gemaakt."

De winnende trainer benadrukt ook het aandeel van de ploeg. "Tadic kan uitblinken door de structuur in het team en de invididuele klasse, maar natuurlijk ook door zijn eigen kwaliteiten. Hij is een ongelofelijke klasbak. Zijn linkerbeen is natuurlijk geweldig, hij is ontzettend creatief, heeft een dribbel en kan penalty's maken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws