Feyenoord zorgt voor onvrede bij aanhang met forse prijsstijging in nieuw stadion

Feyenoord zorgt voor onvrede bij aanhang met forse prijsstijging in nieuw stadion

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 20:41wo 19-06-2019 om 20:41

Een deel van de Feyenoord-aanhang is niet blij met de prijzen van seizoenkaarten in het nieuw te bouwen stadion. Dat meldt RTV Rijnmond. In sommige delen van het stadion gaat de huidige prijs twee keer over de kop.

Met name de plaatsen aan de rand van het veld worden een stuk duurder. Voor een seizoenkaart aan de lange zijde van De Kuip wordt komend seizoen 302 euro gerekend, maar maandag bleek bij een besloten aandeelhoudersvergadering van Stadion Feijenoord dat in het nieuwe stadion de prijzen voor een vergelijkbaar vak tussen de 700 en 1000 euro liggen, aldus RTV Rijnmond.

Een aantal supporters vindt de prijsstijging in strijd met de belofte dat er alles aan gedaan zou worden om de sfeer die De Kuip zo bijzonder maakt te behouden. De fanatieke supporters, die volgens menigeen verantwoordelijk zijn voor de unieke Kuip-sfeer, komen door de prijsstijging op een andere plaats in het stadion te zitten. Dat valt in slechte aarde.

Remco Ravenshorst, voorzitter van de Feyenoord Supporters Vereniging (FSV), is verrast door de prijsstijging. Hij pleit voor toegankelijke kaartprijzen rondom het veld, zodat fanatieke supporters vanaf die plek het team kunnen steunen. Overigens staat de FSV niet achter de plannen voor het nieuwe stadion. Pas in april van het volgende jaar valt het definitieve besluit over Feyenoord City.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws