Gerbrands komt met update over transfer Lozano: De clubs zijn er nog niet uit

Gerbrands komt met update over transfer Lozano: "De clubs zijn er nog niet uit"

Gepubliceerd: donderdag 15 augustus 2019 om 17:46do 15-08-2019 om 17:46

PSV heeft nog geen akkoord bereikt met Napoli over een transfer van Hirving Lozano. Dat vertelt algemeen directeur Toon Gerbrands van de Eindhovenaren aan de NOS. Het vertrek van de Mexicaan lijkt desondanks een kwestie van tijd.

"De clubs zijn er nog niet uit", vertelt Gerbrands. Of de 24-jarige aanvaller donderdagavond nog in actie komt voor PSV in het duel met Haugesund in de voorrondes van de Europa League, kan de directeur niet zeggen. Wel erkent hij dat Lozano zelf al een overeenkomst heeft met Napoli.

Voetbal International schreef eerder op de dag dat een deal in kannen en kruiken is. Voor Lozano ligt een contract voor vijf seizoenen klaar bij de Italiaanse topclub. Enkel details lijken hem nog van een transfer te scheiden. PSV zou zo'n 42 miljoen ontvangen, waarvan een slordige 35 miljoen daadwerkelijk in de kas van de Eindhovenaren verdwijnt. Daarmee is Lozano de duurste uitgaande transfer in de clubhistorie.

De ploeg van trainer Mark van Bommel neemt het donderdag om 20.30 uur op tegen Haugesund. De eerste ontmoeting met de Noren eindigde in een 1-0 overwinning.

Poll

Is 42 miljoen een goed bedrag voor Lozano?

(8923 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws