De Boer tipt extra middenvelder bij Ajax: 'Het is toch vrij schaars'

De Boer tipt extra middenvelder bij Ajax: 'Het is toch vrij schaars'

21-08-2019 19:30
122

Ajax kan wellicht een extra middenvelder gebruiken. Dat stelt Ronald de Boer, die niet onder de indruk raakte van het Amsterdamse spel tegen APOEL Nicosia (0-0). De massale kritiek vindt hij echter overtrokken.

"Achterin en voorin zijn er heel veel opties, maar op het middenveld is het toch vrij schaars", reageert De Boer in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Er zijn veel talentvolle middenvelders, maar ik zie nog niet een jongen die al echt klaar is voor het grote werk."

"Toch vind ik de kritiek na gisteravond een beetje overdreven, want Ajax heeft dit seizoen tegen PSV en in de competitie al een paar keer heel goed gespeeld", vervolgt hij. "In de Champions League zijn de tegenstanders echter van een ander kaliber, bij PAOK en APOEL speel je tegen echter slopers en dat is lastig als je zelf nog niet in topvorm bent."

De Boer ziet dat het verwachtingspatroon bij Ajax na vorig seizoen 'enorm' is toegenomen. "Maar je kan niet verwachten dat Ajax zomaar iedereen van de mat tikt. Toch heb ik er wel vertrouwen in dat APOEL volgende week verslagen zal worden."

No Poll