Everse kraakt Feyenoord: Vergeleken met dit is walking football sneller'

Everse kraakt Feyenoord: "Vergeleken met dit is walking football sneller'

Gepubliceerd: zondag 22 september 2019 om 19:45zo 22-09-2019 om 19:45

Laatste update: zondag 22 september 2019 om 22:25zo 22-09-2019 om 22:25

De wanprestatie van Feyenoord in Emmen komt voor Jan Everse eigenlijk niet als een verrassing. De analist van RTV Rijnmond vindt de Rotterdamse topclub al wekenlang héél slecht. Zondagmiddag sloeg echter alles, stelt Everse. 

Op bezoek in Drenthe gaf Feyenoord een vlotte 2-0 volledig uit handen. Met een doelpunt in de állerlaatste seconde wist Jens Toornstra nog een punt uit het vuur te slepen. "Het was heel slecht. Als je Feyenoord volgt, dan schrik je niet meer, maar wat ik vanmiddag heb gezien, sloeg werkelijk alles", analyseerde Everse de 3-3 in de studio van RTV Rijnmond

"Verleden week schreef Willem van Hanegem in zijn column over walking football. Nou, dat was het ook. Walking football is vergeleken met dit zelfs sneller."

Met name Renato Tapia moet het ontgelden bij de voormalig trainer van onder meer FC Dordrecht en PEC Zwolle. "Als je Tapia slow motion draait, dan staat hij gewoon stil. (...) Als je naar hem kijkt, dan word je al moe."

"Als twee of drie spelers denken dat het een gelopen koers is, krijgt FC Emmen na de aansluitingstreffer weer pep. Feyenoord kan dan niet meer omschakelen om te gaan bewegen. (...) Ik hoop voor Jaap Stam dat dit een incident is geweest, maar ik ben bang van niet."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws