'Feyenoord had vanwege Ayoub en Van der Heijden geen budget voor spits'

'Feyenoord had vanwege Ayoub en Van der Heijden geen budget voor spits'

Gepubliceerd: maandag 23 september 2019 om 20:45ma 23-09-2019 om 20:45

Feyenoord wilde tegen het einde van de transferperiode nog een spits aantrekken, maar slaagde daar niet in. Onder meer omdat Yassin Ayoub en Jan-Arie van der Heijden in Rotterdam-Zuid bleven, was er geen budget beschikbaar. Dat vertelt Feyenoord-watcher Sinclair Bischop van RTV Rijnmond.

Feyenoord doet het momenteel zonder vaste centrumspits. Nicolai Jörgensen was op de weg terug, maar raakte maandag opnieuw geblesseerd bij Jong Feyenoord. Bij FC Rijnmond komt het spitsenprobleem ter sprake.

"Feyenoord was in de laatste dagen van de transfermarkt nog bezig met een spits, maar mede omdat Ayoub en Van der Heijden niet vertrokken, was er geen salarisbudget vrij en kon Feyenoord er in de laatste dagen geen spits bijhalen", zegt Bischop.

"Sjaak Troost heeft zich gek laten maken door het aantrekken van Marcos Senesi, met het idee dat ze hem over een aantal jaar kunnen verkopen", voegt commentator Emile Schelvis toe. "Dat zou dan op het conto van Troost komen. Die is enthousiast geworden zodat zijn interimperiode als technisch directeur toch nog een bepaald cachet zou kunnen krijgen."

"Wat is nou de maatstaf? Sportief of het financiële plaatje? Ze hadden gewoon een spits nodig. Nu krijgen ze wéér de rekening gepresenteerd."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws