Update: Tottenham sluit verloren zoon Vorm al na enkele maanden in de armen

Update: Tottenham sluit verloren zoon Vorm al na enkele maanden in de armen

Gepubliceerd: maandag 14 oktober 2019 om 13:21ma 14-10-2019 om 13:21

Laatste update: maandag 14 oktober 2019 om 19:32ma 14-10-2019 om 19:32

Michel Vorm (36) keert terug bij Tottenham Hotspur, zo meldt de NOS maandagmiddag. Afgelopen zomer nam Vorm afscheid bij de Premier League-club, maar door personele problemen maakt hij nu zijn rentree.

Eerder deze maand raakte namelijk Hugo Lloris, onbetwiste eerste doelman van de Spurs, geblesseerd aan zijn arm. De Fransman zal dit kalenderjaar in ieder geval niet meer in actie komen. Door het plotselinge wegvallen van Lloris voelde Tottenham Hotspur zich genoodzaakt om maatregelen te nemen. Vorm werd enkele maanden na zijn afscheid bij de club gepolst voor een terugkeer en besloot toe te happen. Hij heeft een contract tot het einde van het seizoen ondertekend, aldus de NOS.

Afgelopen zomer nam Vorm afscheid bij de club die afgelopen seizoen de Champions League-finale verloor. Na vijf seizoenen kreeg Vorm geen nieuw contract van de Engelse club. In die vijf seizoenen kwam hij 47 keer in actie, maar Vorm hield toch voornamelijk de bank warm in Londen.

Update: Tottenham Hotspur heeft Michel Vorm weer in de armen gesloten. De 36-jarige Nederlandse doelman tekende maandag een contract tot het einde van het seizoen in Londen, meldt de Premier League-topclub. Door de blessure van Hugo Lloris had Spurs behoefte aan een extra sluitpost. Paulo Gazzaniga vervangt de Fransman voorlopig onder de lat.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws