Mertens en Callejon gewaarschuwd: 'Daar een schijtleven leiden is hun probleem'

Mertens en Callejon gewaarschuwd: 'Daar een schijtleven leiden is hun probleem'

Gepubliceerd: donderdag 17 oktober 2019 om 15:47do 17-10-2019 om 15:47

Dries Mertens en José Callejon hebben de keuze tussen contractverlenging bij Napoli of een lucratieve transfer naar China. Aurelio De Laurentiis, voorzitter van Napoli, heeft geen goed woord over voor een eventuele transfer naar het Oosten. 

De Laurentiis gruwelt van de gedachte dat Mertens en Callejon binnenkort verkassen naar China. "Ik zal in dat geval geen enkele moeite meer voor ze doen", waarschuwt hij alvast in gesprek met Sky Sport Italia. "Elke speler heeft een bepaalde prijs, afhankelijk van waar ze spelen, hoe ze spelen, hoe oud ze zijn en wat ze doen. Als ze zichzelf in de uitverkoop willen doen richting China, om daar overbetaald voor twee of drie jaar een schijtleven te leiden, dan is dat hun probleem."

De praeses vervolgt: "In het leven kun je kiezen tussen een gelukkig leven met een fijne baan die plezier geeft of geld. Voor mij is geld slechts een middel en niet een doel op zich. Als zij wel geld verdienen als doelstelling zien, dan moeten ze maar lekker naar China vertrekken."

Mertens en Callejon hebben wel oren naar een langer verblijf in Napels, maar de vraag is of de club wil voldoen aan de oplopende salariseisen. De twee worden al langer gelinkt aan een transfer naar China. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws