Ziyech bijt van zich af: Het wordt groter gemaakt. Dat weet je zelf ook, Hans

Ziyech bijt van zich af: "Het wordt groter gemaakt. Dat weet je zelf ook, Hans"

27-10-2019 19:57
41

Hakim Ziyech baalt van de reacties die zijn ontstaan na zijn wissel. De middenvelder werd door Erik ten Hag naar de kant gehaald in de slotfase van het duel met Feyenoord en was daar niet blij mee. 

"Ik ben liefhebber en wil gewoon altijd spelen", reageert Ziyech voor de camera van FOX Sports, in gesprek met Hans Kraay jr.. "Jij bent ook voetballer geweest en had er ook een hekel aan om gewisseld te worden. Ik wil gewoon spelen. Het is toch niet erg om dat duidelijk te maken? Als iemand anders het doet is er niets aan de hand, maar als Ziyech het doet is het ineens een groot probleem. Het wordt nu groter gemaakt dan het is, toch?"

"Mag ik niet boos zijn?", vervolgt Ziyech. "Ik laat mijn frustraties zien. Zo zit ik nou eenmaal in elkaar. Boos of graag willen spelen? Allebei. Zoals ik al zei: als iemand anders het doet is er niets aan de hand en als Ziyech het doet is het een groot probleem. Het wordt groter gemaakt. Dat weet je zelf ook, Hans."

Na afloop sprak niemand over de boosheid van Ziyech. "Dan is er niets aan de hand. Wat moet er zijn dan? Op dat moment laat ik mijn frustratie zien. Na de wedstrijd is het klaar."