Grim wees aanbieding van Feyenoord af: 'Dick heeft mij dat in De Kuip verteld'

Grim wees aanbieding van Feyenoord af: 'Dick heeft mij dat in De Kuip verteld'

Gepubliceerd: maandag 18 november 2019 om 20:31ma 18-11-2019 om 20:31

Fred Grim had de kans om assistent van Dick Advocaat te worden bij Feyenoord, maar bedankte voor de eer. De oefenmeester van RKC Waalwijk wilde zijn club trouw blijven en ging niet op het aanbod van de ervaren Feyenoord-trainer in.

Tijdens Peptalk op Ziggo Sport verklapte presentator Jack van Gelder dat Grim met Advocaat sprak over een overstap. "ik weet dat hij jou benaderd heeft", meldde Van Gelder. "Was het voor jou een moeilijke beslissing om dat niet te doen en bij RKC te blijven?"

"Hij heeft mij niet direct benaderd, maar Dick heeft mij dat verteld toen ik in De Kuip stond", legt Grim vervolgens uit. De trainer van de Waalwijkers bedankte echter vriendelijk voor de mogelijkheid. "Ik ben gewoon heel trouw en ik ben ook heel blij dat ik bij RKC aan het werk ben."

In plaats van de weg omhoog in te zetten met Feyenoord blijft Grim bij RKC, dat de rest van het seizoen waarschijnlijk tegen degradatie zal strijden. "We willen erin blijven", spreekt de trainer strijdvaardig. "Daar gaan we voor."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws