Moeder Messi: 'Totaal niet verwacht, Lionel had het ook niet aan zien komen'

Moeder Messi: 'Totaal niet verwacht, Lionel had het ook niet aan zien komen'

Gepubliceerd: woensdag 4 december 2019 om 19:25wo 04-12-2019 om 19:25

Celia Cuccittini was blij verrast door de zesde Ballon d'Or-winst van haar zoon Lionel Messi maandagavond. De moeder van de Argentijnse superster had niet verwacht dat Messi wederom het podium in Parijs zou mogen betreden.

Nadat dit toch gebeurde, stond Cuccittini het lokale radioprogramma El Espectador te woord. "Ik ben dolgelukkig, wij hadden dit totaal niet verwacht", liet ze weten in de CNN Radio-show. "Wij waren ervan overtuigd dat zijn vijfde (behaald in 2015, red.) zijn laatste zou worden. Maar dit was een geweldige verrassing. Lionel had het ook niet aan zien komen." In met name Spanje werd nochtans gefluisterd dat organisator France Football Messi van tevoren al op de hoogte had gebracht. "Dat weet ik niet", aldus zijn moeder. "Maar ik weet ook niet alles."

Cuccittini ging ook in op de kritiek die Messi nogal eens kreeg in eigen land, doordat hij nog nooit een serieuze prijs met de nationale ploeg heeft gepakt. "Hij hoeft niet door iedereen aardig gevonden te worden, maar soms is het echt beledigend, dat doet mij als moeder dan pijn. Er is niemand die zo graag succes wil behalen met Argentinië als hij."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Messi de terechte Ballon d'Or-winnaar?

Ja
68%
Nee
32%
(1285 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws