'Van Bommel gooit de handdoek niet, misschien moet Gerbrands zelf opstappen'

'Van Bommel gooit de handdoek niet, misschien moet Gerbrands zelf opstappen'

Gepubliceerd: zaterdag 7 december 2019 om 18:42za 07-12-2019 om 18:42

Hans Kraay jr. vindt het hoogst opmerkelijk dat Toon Gerbrands níet de hand in eigen boezem steekt gedurende de sportieve crisis bij PSV. Deze week sloot hij een vertrek van trainer Mark van Bommel niet uit als de vormdip aanhoudt.

Gerbrands, algemeen directeur van PSV, uitte bij FOX Sports en het Algemeen Dagblad zijn zorgen over de PSV-crisis. "Ik vind het een klein beetje ver gaan dat Gerbrands niet één keer de hand in eigen boezem heeft gestoken", reageert Kraay zaterdagavond bij FOX Sports.

"Hij is óók verantwoordelijk en misschien moet hij ook wel een keer gaan opstappen. Ik heb niet het idee dat Van Bommel de handdoek gaat gooien", vervolgt Kraay, die vindt dat ook Gerbrands blaam treft. "Er komen echt geen spelers binnen zonder dat zijn handtekening eronder staat."

"Met het vertrek van Luuk de Jong en Hirving Lozano zijn ze veertig goals kwijtgeraakt. Daar zijn Bruma en Doan voor in de plaats gekomen, maar dat zijn geen erkende doelpuntenmakers. Ik denk dat Gerbrands dus net zo verantwoordelijk is. Hij kan toch ook tellen?", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws