Fantastisch nieuws uit Liverpool: Gomes traint weer mee met teamgenoten Everton

Fantastisch nieuws uit Liverpool: Gomes traint weer mee met teamgenoten Everton

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 17:17di 28-01-2020 om 17:17

Prachtig nieuws uit Engeland op de dinsdag. Everton heeft naar buiten gebracht dat Andre Gomes voor het eerst sinds zijn horrorblessure weer op het trainingsveld stond dinsdagmiddag.

Gomes deed slechts 86 dagen na zijn opgelopen blessure weer mee aan kleine delen van de groepstraining van Everton, nadat hij het volledige individuele programma doorlopen heeft de afgelopen maanden. De middenvelder heeft intensief gewerkt aan zijn herstel samen met de medische staf van Everton en kon dus dinsdag eindelijk zijn eerste training afwerken onder de nieuwe hoofdcoach, Carlo Ancelotti, zo meldt Everton op de eigen clubwebsite.

De Portugees liep begin november de horrorblessure op na een duel met Heung-Min Son en Serge Aurier van Tottenham Hotspur, waardoor Gomes een gebroken enkel opliep en geopereerd diende te worden. De operatie verliep succesvol en al snel maakten The Toffees bekend dat Gomes naar alle waarschijnlijkheid volledig zou herstellen. Inmiddels maakt hij dus weer minuten op het trainingsveld en gaat het, sneller dan gedacht, de goede kant op met de oud-speler van FC Barcelona en Valencia.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws