De Ligt en Ronaldo blijven na geruchten 'honderd procent zeker' bij Juventus

De Ligt en Ronaldo blijven na geruchten 'honderd procent zeker' bij Juventus

08-04-2020 09:43
18

Matthijs de Ligt en Cristiano Ronaldo gaan Juventus niet verlaten. Met dat nieuws pakt de Italiaanse krant Tuttosport woensdag uit op de voorpagina. De Nederlander en Portugees werden de laatste dagen in verband gebracht met een transfer.

De Ligt stond naar verluidt in de belangstelling van Manchester United, terwijl Ronaldo werd gelinkt aan een sensationele terugkeer naar Real Madrid. Het zorgde voor onzekerheid onder de supporters van Juventus, maar veel zorgen hoeven zij zich volgens Tuttosport niet te maken: De Ligt en Ronaldo blijven in Turijn. De Italiaanse krant bekrachtigt dat door 'Wij blijven bij Juve' achter een hashtag te zetten.

'Het is honderd procent zeker dat zowel De Ligt als Ronaldo na de zomer in het zwart-wit van Juventus spelen', klinkt het. Merih Demiral en Rodrigo Bentancur gaan ook nergens heen. Een vertrek van Miralem Pjanic, Daniele Rugani en Mattia De Sciglio zou wél bespreekbaar zijn. Pjanic (2023), Rugani (2024) en De Sciglio (2022) liggen nog langdurig vast bij de regerend kampioen van Italië.