Feyenoord opent fanshop in Maasstad Ziekenhuis: 'Kracht in het hart van de zorg'

Feyenoord opent fanshop in Maasstad Ziekenhuis: 'Kracht in het hart van de zorg'

Gepubliceerd: dinsdag 14 juli 2020 om 13:32di 14-07-2020 om 13:32

Feyenoord heeft dinsdag zijn zesde Fanshop in de regio geopend. Kersvers commercieel directeur Joris van Dijk en rechtsback Lutsharel Geertruida reisden af naar het Maasstad Ziekenhuis om de opening van de Feyenoord-vestiging aldaar bij te wonen.

Feyenoord was al langere tijd bezig met een sociaal-maatschappelijke samenwerking met het ziekenhuis. Na het uitbreken van het coronavirus zijn de banden extra aangehaald. "Door middel van deze nieuwe Fanshop kunnen we met Feyenoord nu structureel kracht brengen op een plek waar dat nodig is: in het hart van de zorg", laat Van Dijk weten aan de Feyenoord-kanalen.

Ook Peter Langenbach, voorzitter van de Raad van Bestuur van het ziekenhuis, benadrukt het belang van de samenwerking. "Als de coronacrisis ons één ding heeft laten zien, is het wel dat we samen sterk moeten staan", klinkt het. "Veel van onze patiënten en medewerkers zijn ook supporter van Feyenoord. Voor hen komt de club dankzij deze nieuwe Fanshop een beetje dichterbij.

Feyenoord heeft nu zes Fanshops in de regio, waarvan vijf in Rotterdam: twee in de buurt van De Kuip, twee in het stadscentrum en nu dus één in het Maasstad Ziekenhuis. De zesde staat in Spijkenisse.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws