Vlaar steunt pechvogel Feyenoord: 'Kan me voorstellen dat hij moedeloos wordt'

Vlaar steunt pechvogel Feyenoord: 'Kan me voorstellen dat hij moedeloos wordt'

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 07:40do 13-08-2020 om 07:40

Laatste update: donderdag 13 augustus 2020 om 07:44do 13-08-2020 om 07:44

Ron Vlaar leeft mee met Feyenoord-verdediger Sven van Beek, die tijdens de oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam zwaar geblesseerd raakte aan zijn enkel. Een operatie en maandenlange revalidatie wachten voor Van Beek.

"Toen ik het nieuws over Van Beek las, baalde ik eigenlijk enorm", vertelt Vlaar, die op dit moment actief is bij AZ, in gesprek met De Telegraaf. "Het is zo teleurstellend, vooral voor hemzelf. Volgens mij heeft hij keihard getraind om fit te worden en dan gebeurt dit. Ik kan me voorstellen dat hij daar moedeloos van wordt."

'Ontzettend balen dat ik er een lange tijd uit zal zijn. Het afgelopen seizoen heb ik er alles aan gedaan om fit te worden, nu ga ik weer keihard werken om terug te keren', stelt Van Beek in een bericht op Instagram. Vlaar is blij met de positieve insteek van de Feyenoord-verdediger. "Gelukkig is hij vol goede moed om weer door te gaan en sterker terug te komen. Je hebt ook geen keus. Ik weet nog dat ik energie haalde uit elk stapje dat ik vooruit zette. Dat heeft mij echt enorm geholpen."

"Een revalidatie gaat denk ik nooit in één rechte lijn richting fitheid", vervolgt Vlaar. "Wanneer je de belastbaarheid groter wilt maken door de belasting te verhogen, zul je ook wel eens reactie krijgen. Maar daar ontkom je niet aan, het hoort er bij. Als je dat weet, als je dat goed kunt plaatsen en zeker niet in paniek raakt, komt het echt goed."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws