'Mogelijk slecht nieuws voor Wijnaldum: Liverpool legt bod bij Bayern neer'

'Mogelijk slecht nieuws voor Wijnaldum: Liverpool legt bod bij Bayern neer'

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 17:31do 13-08-2020 om 17:31

De kans dat Thiago Alcantara volgend seizoen voor Liverpool speelt wordt met de dag groter. Vanuit Duitsland sijpelen berichten door dat The Reds contact hebben gezocht met Bayern München, de huidige club van de Spaanse middenvelder.

Liverpool zou een eerste bod hebben neergelegd bij Hasan Salihamidzic, directeur voetbalzaken van Der Rekordmeister. Dat laat Bild weten. Het exacte bedrag dat de Engelse kampioen wil betalen is niet bekend, maar Bayern wil volgens de krant een bedrag tussen de dertig en veertig miljoen euro ontvangen voor Thiago.

De transfer van de Spanjaard valt of staat met de onderhandelingen tussen Bayern en Liverpool, klinkt het verder. Thiago zou zelf al tot een principeakkoord zijn gekomen met The Reds en als beide clubs eruit komen kan een transfer snel beklonken worden.

Een transfer van de spelmaker van Bayern zou slecht nieuws kunnen betekenen voor Georginio Wijnaldum. De Nederlander heeft nog een contract voor één seizoen op Anfield en wil zelf maar wat graag blijven, maar Liverpool heeft zich tot dusver niet gemeld om contractbesprekingen te beginnen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws