Van Seumeren wil revanche met FC Utrecht: 'Pure onwil van de KNVB'

Van Seumeren wil revanche met FC Utrecht: 'Pure onwil van de KNVB'

Gepubliceerd: vrijdag 14 augustus 2020 om 08:34vr 14-08-2020 om 08:34

FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren kan het mislopen van de bekerfinale nog altijd moeilijk verkroppen, maar heeft inmiddels de blik weer naar voren gericht. Het doel: de tradtionele top-drie naar de kroon steken.

"We zijn het er nog steeds niet mee eens", zegt Van Seumeren in de Volkskrant over de gecancelde bekerfinale tussen FC Utrecht en Feyenoord. "We hadden op 1 augustus of zo de bekerfinale tegen Feyenoord kunnen spelen. Het is gewoon pure onwil van de KNVB geweest."

Utrecht stelde zich uiteindelijk tevreden met zes ton uit het solidariteitsfonds. "Maar we willen op sportieve wijze onze gram halen door dicht bij de top-drie te komen", aldus Van Seumeren. "Nee, ik heb het geweldig naar mijn zin op dit moment."

Technisch directeur Jordy Zuidam gebruikt Max Verstappen regelmatig als metafoor voor de ambities van Utrecht. "Mercedes en Ferrari hebben in principe snellere auto's, ze hebben hogere budgetten. Toch wordt Max af en toe eerste, bijvoorbeeld omdat hij een rondje extra zonder regenbanden durft te rijden als het regent." Van Seumeren beaamt dat. "Zo is het precies."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws