Breaking news

Atlético en Real houden elkaar in bedwang, Barça winnaar van Madrileense derby

Ajax-geruchten rond Bazoer naar de prullenbak verwezen: 'Niet mee bezig'

Ajax-geruchten rond Bazoer naar de prullenbak verwezen: 'Niet mee bezig'

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 14:41ma 25-01-2021 om 14:41

Riechedly Bazoer is niet bezig met een transfer naar Ajax. Dat zegt Irchandly Bazoer, zijn broer en zaakwaarnemer, tegen Voetbal International. Een vertrek naar een andere club is momenteel ook niet aan de orde.

De broer van Bazoer laat weten dat er inderdaad interesse is voor de 24-jarige spelmaker van Vitesse. "Het klopt dat er meerdere clubs hun interesse kenbaar hebben gemaakt", laat hij weten tegenover VI. "Maar Riechedly focust zich op Vitesse en zijn doelen voor dit seizoen. Die doelen zijn Europees voetbal halen met Vitesse en terugkeren in Oranje."

Dat de verdedigende middenvelder terug zou willen naar Ajax, de club waar hij eerder al speelde, wordt door zijn zaakwaarnemer ook naar het rijk der fabelen verwezen. "Daar is hij nu totaal niet mee bezig. Dat hij het liefst naar Ajax wil klopt niet. Na het behalen van zijn persoonlijke doelen en zijn hoge niveau vasthouden, gaan we na dit seizoen rustig bekijken of de geschikte club ertussen zit. De ambitie om een stap te maken is er zeker, kijkend naar zijn leeftijd van pas 24 jaar."

Dit seizoen is Bazoer één van de uitblinkers bij Vitesse, dat tweede staat in de Eredivisie. De in Utrecht geboren technicus kwam in zestien wedstrijden in actie en scoorde daarin twee keer, waarvan de laatste bijzonder fraai was. Tegen FC Groningen (1-0) schoot hij via de onderkant van de lat binnen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou Ajax Bazoer terug moeten halen?

Ja
44%
Nee
56%
(1860 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws