Haller 'speelt met twee vingers in de neus': Mochten mensen nog twijfelen...

Haller 'speelt met twee vingers in de neus': "Mochten mensen nog twijfelen..."

13-02-2021 21:01
109

Ajax trok aan het begin van de maand de portemonnee voor Sébastien Haller, maar gaat daar volgens Arnold Bruggink geen spijt van krijgen. De ESPN-analist genoot zaterdagavond van de Franse spits, die tijdens Heracles Almelo-Ajax goed was voor één doelpunt en één assist.

Bruggink vermoedt dat Haller zijn transfersom van 22,5 miljoen wel waar gaat maken. "Mochten mensen nog twijfelen aan Haller, of het wel een juiste aankoop is... Die speelt vandaag (zaterdag, red.) echt met twee vingers in zijn neus", aldus Bruggink tijdens de nabespreking van de wedstrijd. "Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Ik heb daar echt van genoten. Wat een fantastische speler is dat, zeg."

Haller is altijd aanspeelbaar in de dekking, stelde de analist vast. Bovendien lijkt hij het prima te kunnen vinden met Davy Klaassen: de Hilversummer scoorde eerst op aangeven van Haller en leidde later juist een treffer van de Fransman in. "Ik vind zijn samenwerking met Klaassen écht heel goed. Die vinden elkaar goed", concludeerde Bruggink. "Hij speelt zó makkelijk, technisch gewoon heel goed. Ik heb echt genoten van hem, het is zo'n heerlijke speler."