Robben na blessureleed weer fit en hervat volledige groepstraining bij Groningen

Robben na blessureleed weer fit en hervat volledige groepstraining bij Groningen

02-04-2021 13:04
44

Arjen Robben heeft de volledige groepstraining weer hervat bij FC Groningen. Het treffen met VVV-Venlo van zaterdag komt alleen nog te vroeg voor de 96-voudig Oranje-international.

Via de clubkanalen laat Groningen weten dat Robben weer meedoet met de groepstraining van Groningen. De ervaren aanvaller kwakkelde met verschillende blessures, maar is daar inmiddels weer van hersteld. Het Algemeen Dagblad weet te melden dat Robben bij het duel met VVV op zaterdagavond nog niet van de partij is.

Afgelopen zomer maakte Robben een spectaculaire terugkeer als profvoetballer door te tekenen bij Groningen. Zijn terugkeer loopt vooralsnog niet zoals gehoopt: de 37-jarige buitenspeler speelde dit seizoen pas twee officiële duels voor De Trots van het Noorden, tegen PSV en FC Utrecht. In die duels kwam Robben in totaal slechts 44 minuten in actie (dertig tegen PSV, veertien tegen Utrecht). Groningen wil daarentegen nog geen afscheid nemen van Robben. De Groningers zullen zijn contract dan ook niet opzeggen. Als Robben zelf een langer verblijf niet ziet zitten, is dat een ander verhaal.