Bakayoko weet na twee PSV-duels genoeg: 'Hij wordt een hele grote'

08-08-2023 23:35 Laatste update: 23:41
108

Johan Bakayoko is vol lof over Isaac Babadi na de 4-1 zege van PSV op Sturm Graz in de derde voorronde van de Champions League. De rechtsbuiten heeft een speciale band met de achttienjarige aanvallende middenvelder, vertelt hij op de persconferentie.

Babadi opende dinsdagavond de score in het Philips Stadion op aangeven van Bakayoko. De Belg is blij voor zijn maatje. "Sinds ik hier ben zijn we heel snel vrienden geworden. Ik zie hem als een kleine broer, en heb hem zien groeien. We doen heel veel samen, zowel buiten als binnen het veld. Toen hij scoorde voelde het alsof ik zelf scoorde. Dat ik de assist aan hem mocht geven, ik kan me niet beter voelen..."

Bakayoko, die zelf ook pas twintig jaar is, is niet verrast door de sterke optredens van Babadi. "Natuurlijk heeft hij nog werkpunten, maar ik ken zijn kwaliteiten. Hij wordt nog een hele grote..." De aanvallende middenvelder, die ook als linksbuiten kan spelen, maakte ook al een sterke indruk tegen Feyenoord in het duel om de Johan Cruijff Schaal.