De Boer geniet van 'goede aankoop Overmars': "Topper in wording"

8 maart - 19:06
38

Ahmetcan Kaplan geeft een flinke impuls aan de defensie van Ajax. Dat concludeert Ronald de Boer in #DoneDeal, na het Conference League-duel van de Amsterdammers tegen Aston Villa (0-0).

Kaplan was donderdag de grote uitblinker bij Ajax. Ook De Boer genoot van het optreden van de 21-jarige mandekker tegen de nummer vier van de Premier League. “Zijn duelkracht, op het juiste moment duwtjes geven en zijn mannetje staan in de duels. Ook zijn inspeelpass, hij is rustig. Hij geeft de defensie gewoon wat meer zekerheid. Dat gevoel straalt hij uit, waardoor hij ook de andere jongens daarin meetrekt. Ik heb zeker van hem genoten", zegt de oud-international in #DoneDeal, de transferpodcast van VoetbalPrimeur.

De Boer ziet dat de Turk lang geduld moest hebben. “Hij is lang geblesseerd geweest, volgens mij heeft Marc Overmars hem nog gehaald. Niemand had hem meer op de radar, maar hij blijkt een goede aankoop te zijn geweest. Als hij zo doorgaat zoals hij nu bezig is, dan is hij een topper in wording."

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!