Neymar-loos PSG komt na Messi-eerbetoon niet langs Stengs, Kluivert en co.

Neymar-loos PSG komt na Messi-eerbetoon niet langs Stengs, Kluivert en co.

01-12-2021 22:55
15

De positie van Maurico Pochettino komt meer en meer onder druk te staan. Paris Saint-Germain kwam in het thuisduel met OGC Nice niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. 

Voorafgaand aan de wedstrijd werden Lionel Messi en Gianluigi Donnarumma gehuldigd voor het winnen van respectievelijk de Ballon d'Or en de Lev Yashin Trofee. Zo sprankelend als Parc des Princes er voor de aftrap uitzag, werd het tijdens het duel nooit. Messi, Kylian Mbappé en Ángel Di María konden de Parijzenaren niet bij de hand nemen en langs nummer vier Nice leiden.

Hoewel PSG 71 procent balbezit had, kon het overwicht amper in uitgespeelde kansen worden uitgedrukt. Slechts vijf keer kreeg de thuisploeg een bal tussen de palen, maar keer op keer stond doelman Walter Benítez in de weg. Justin Kluivert en Kasper Dolberg - en de ingevallen Calvin Stengs - konden het verschil namens de bezoekers ook niet maken.

PSG blijft de onbetwiste nummer één in Frankrijk, maar alleen de koppositie in de Ligue 1 is voor de clubleiding van Paris Saint-Germain niet genoeg. In hoeverre Pochettino zich nog niet in zwaar weer bevond, zal dat nu zeker het geval zijn. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie