NAC Breda kondigt vertrek van verdediger aan: 'Wil alle supporters bedanken'

NAC Breda kondigt vertrek van verdediger aan: 'Wil alle supporters bedanken'

30-12-2021 12:10
13

NAC Breda ziet Colin Rösler na twee jaar vertrekken. De verdediger maakt de overstap naar het Noorse Lillestrom SK. Rösler kwam niet meer in de plannen van NAC voor.

Rösler werd door NAC twee seizoenen geleden overgenomen van Manchester City. Hij speelde in zijn eerste jaar elf competitiewedstrijden en in zijn tweede 25, maar dit seizoen heeft trainer Edwin de Graaf hem slechts acht keer nodig gehad.

"Met in het achterhoofd zijn aflopende contract, alsmede zijn huidige rol binnen het elftal, hebben we in goed overleg besloten mee te werken aan een transfer voor Colin. Uiteindelijk is deze uitkomst het beste voor de speler en de club", zegt Eric Hellemons, lid van het technische hart, op de clubsite van NAC.

"Ik wil graag alle supporters van NAC bedanken voor de afgelopen jaren", zegt Rösler zelf. "Ook de spelers waar ik mee heb gespeeld de afgelopen jaren, bedankt. Er waren veel ups en een paar downs, maar ik verlaat de club met herinneringen voor het leven. Het was fantastisch om voor NAC te spelen, met name in het volle stadion."