Ajax drukt maar niet door, Wijndal ook mee naar Griekenland met AZ

Ajax drukt maar niet door, Wijndal ook mee naar Griekenland met AZ

08-07-2022 16:09 Laatste update: 16:48
115

De transfer van Owen Wijndal naar Ajax hangt al wekenlang in de lucht, maar Ajax is er nog altijd niet in geslaagd om de deal definitief af te ronden. In de tussentijd gaat de linksback opnieuw met AZ op pad.

Wijndal kan voor een gelimiteerde transfersom van tien miljoen euro overgenomen worden en is er zelf al uit met Ajax, waar hij voor vijf jaar kan tekenen. De Telegraaf meldde eerder deze week dat de overstap een 'formaliteit' is, maar Ajax heeft de transfer nog altijd niet afgerond.

Inmiddels heeft AZ, dat deze week met Wijndal in het Gelderse Epe verbleef, de selectie voor zijn volgende reis bekendgemaakt. De Alkmaarders nemen 25 spelers mee naar Griekenland en Wijndal is één van hen. De linksback zal zaterdag ook meedoen in de oefenwedstrijd tegen Olympiakos Piraeus, is de verwachting.

Dat is ook De Telegraaf niet ontgaan: volgens de ochtendkrant nemen de Amsterdammers een risico met hun afwachtende houding. 'Daarom moest Wijndal gewoon met AZ mee naar het trainingskamp in Epe en nu dus naar Griekenland, waardoor Ajax een (klein) risico loopt dat hij zich geblesseerd bij de medische keuring meldt', klinkt het.

#DoneDeal is een productie van VoetbalPrimeur. In deze podcast, die minstens drie keer per week uitkomt, bespreekt de redactie de laatste ontwikkelingen op de transfermarkt. Voor updates en meer informatie: volg ook ons op Twitter en Instagram!