Voetbal International: Toornstra staat na acht jaar voor vertrek bij Feyenoord

Voetbal International: Toornstra staat na acht jaar voor vertrek bij Feyenoord

21-08-2022 21:34 Laatste update: 21:55
140

Jens Toornstra gaat Feyenoord op korte termijn verlaten, meldt Voetbal International. Verdere details over een uitgaande transfer worden niet genoemd, al spreekt het medium van een 'aanstaand vertrek'.

VI analyseert het Feyenoord dat zondag aantrad tegen RKC Waalwijk. Justin Bijlow en Gernot Trauner zouden de Rotterdammers door de moeilijke fase hebben geholpen. 'Zij zijn na het vertrek van Aursnes en het aanstaande vertrek van Jens Toornstra nog de enige Old Soldiers op wie Slot kan terugvallen', klinkt het. Het is onduidelijk voor welke club Toornstra Feyenoord mogelijk verruilt.

Eind vorig jaar zette de 33-jarige middenvelder nog zijn handtekening onder een nieuw contract. Toornstra ligt vast tot volgende zomer, met een optie voor nog een jaar. De routinier speelt al sinds de zomer van 2014 voor Feyenoord en is bezig aan zijn achtste seizoen in Rotterdam. Daarvoor kwam hij uit voor FC Utrecht en ADO Den Haag.

Toornstra komt weinig voor in de plannen van Arne Slot. De keuzeheer heeft opties in overvloed op het middenveld van Feyenoord. Tegen RKC speelden Orkun Kökcü, Quinten Timber en Sebastian Szymański.