Ten Hag kan nog niet beschikken over Antony: 'Hoop dat hij snel kan spelen'

Ten Hag kan nog niet beschikken over Antony: 'Hoop dat hij snel kan spelen'

31-08-2022 14:10
44

Erik ten Hag hoopt dat hij zondag tegen Arsenal kan beschikken over Antony. De transfer van Ajax naar Manchester United is in hoofdlijnen rond, maar nog niet helemaal. Antony is nog niet speelgerechtigd.

Manchester United speelt donderdagavond tegen Leicester City, maar die wedstrijd komt voor Antony sowieso te vroeg. "Ik hoop dat hij snel kan spelen. Het moet dan wel afgerond zijn, omdat de window dan dicht is", zegt Ten Hag op een persconferentie.

"Er is een akkoord tussen de clubs, maar het papierwerk is nog niet in orde, dus ik kan er nog niet al te diep op ingaan. We moeten het voorin goed invullen omdat er veel wedstrijden gespeeld zullen worden."

Ten Hag ziet een stijgende lijn bij Manchester United, maar is tegelijkertijd op zijn hoede voor Leicester City. "Ik heb een paar wedstrijden gezien en we wisten ook van de afgelopen seizoenen hoe goed ze zijn en ik denk dat je dat ook kunt zien aan de wedstrijden die ze laatste hebben gespeeld. Dus we moeten echt goed zijn om daar een resultaat te behalen."