Trainer Bodø/Glimt onder de indruk van PSV'ers: 'Durven altijd vooruit te spelen'

Trainer Bodø/Glimt onder de indruk van PSV'ers: 'Durven altijd vooruit te spelen'

07-09-2022 14:15 Laatste update: 14:18
100

Kjetil Knutsen is onder de indruk van PSV'ers Joey Veerman, Xavi Simons en Cody Gakpo. De succestrainer van Bodø/Glimt staat donderdagavond tegenover de Eindhovenaren en heeft veel respect voor de Eindhovenaren, maar ziet ook kansen tegen de club uit de lichtstad. 

PSV ontvangt in eigen huis de Noorse club, die vorig seizoen de grote verrassing was in Europa. "PSV heeft fantastische spelers met Xavi Simons en Joey Veerman, die altijd vooruit durven te spelen", stelt Knutsen, opgetekend door De Telegraaf. "En met Cody Gakpo hebben ze een geweldige speler op nummer elf. Maar we hebben ook zwaktes ontdekt bij PSV en daar gaan gebruik van proberen te maken."

Bodø/Glimt speelt het eerste duel in Eindhoven en mag volgende week het tweeluik in Noorwegen afsluiten. Knutsen weet dat zijn ploeg in eigen huis bijna niet te kloppen is. "Daar hebben we het thuisgevoel. Uit zijn de resultaten minder goed, maar dat geldt voor bijna alle teams. Het is jammer dat we het in de play-off van de Champions League niet gered hebben tegen Dinamo Zagreb. Maar ik denk dat het geen schande is om uitgeschakeld te worden door Dinamo Zagreb, als je ziet dat ze ook van Chelsea winnen", besluit de trainer.