Dilrosun heeft geen problemen met verschuivingen in posities: 'Vind ik niet erg'

Dilrosun heeft geen problemen met verschuivingen in posities: 'Vind ik niet erg'

02-10-2022 19:24 Laatste update: 19:35
1

Javairo Dilrosun vind het niet erg dat hij op verschillende posities komt te spelen bij Feyenoord. De Nederlander begon als aanvallende middenvelder aan de wedstrijd van zondag tegen NEC, maar daarna speelde hij nog als links- en rechtsbuiten. Echt problemen heeft Dilrosun dus niet met die verschuivingen.

"Af en toe is het wel moeilijk om te focussen op welke positie je gaat spelen", vertelt Dilrosun na afloop van het 1-1 gelijkspel tegenover ESPN. "Gisteren hebben we erop getraind dat ik rechtsbuiten zou staan, dus daar heb ik me ook op gefocust. Maar het is als voetballer normaal dat er op het laatste moment nog van alles kan veranderen. Je moet er snel mee leren omgaan, maar op tien spelen vond ik ook erg leuk."

Dilrosun is al blij dat hij aan spelen toekomt en elke wedstrijd vanaf het begin mag starten. Op welke positie dat dan is, maakt hem niet zo veel uit. "Ik vind het niet erg dat ik op verschillende posities heb gestaan. Ik speel gewoon waar de trainer me neerzet en daar doe ik mijn best om belangrijk te zijn voor het team."

In het duel tegen NEC deed Dilrosun tachtig minuten mee. Tien minuten voor tijd werd hij vervangen door Ezequiel Bullaude.