Haaland met City tegen Liverpool en Lewandowski vs Benzema: check de Unibet-odds!

Haaland met City tegen Liverpool en Lewandowski vs Benzema: check de Unibet-odds!

16-10-2022 13:00

Zondag is een dag waarop de voetballiefhebber op zijn wenken wordt bediend. In de Premier League staat de topper tussen Liverpool en Manchester City op het programma, terwijl de Primera División de Clásico tussen Real Madrid en FC Barcelona voor je in petto heeft. Op Unibet staan weer gigantische odds op je te wachten!

Liverpool – Manchester City

Ondanks dat City al een voorsprong van dertien punten heeft uitgebouwd op Liverpool, is een wedstrijd tussen de twee clubs sinds de laatste jaren altijd een garantie voor spektakel gebleken. Een blik op de historie verraadt dat dat spektakel zich vooral uit in veel doelpunten. In de laatste vijf onderlinge duels werd er steeds minimaal vier keer gescoord, waar je op Unibet 2.20 voor krijgt.

Inzetten, maar nog geen lid van Unibet? Registreer je nu en krijg na €10 inzet, €40 aan Free Bets!

Bij Manchester City zullen de ogen zijn gericht op één man: Erling Haaland. De Noor, die afgelopen week nog rust kreeg tijdens de Champions League-wedstrijd tegen FC Kopenhagen, heeft nog wat recht te zetten tegen The Reds. In de verloren wedstrijd om de Community Shield (3-1 voor Liverpool) miste de spits legio kansen waar hij normaal gesproken wel raad mee weet. Voor één goal van Haaland krijg je 1.79, voor twee goals van zijn voet staat een odd van 5.40. Denk je dat een doelpunt van de spits City de overwinning brengt? Dan krijg je daar 2.55 voor terug op Unibet.

In de schaduw van Haaland staat een andere speler van City: Phil Foden. De jonge Engelsman was de laatste vier wedstrijden die hij in de basis startte telkens trefzeker, met onder meer een hattrick in de topper tegen Manchester United. Voor een doelpunt van Foden krijg je 3.55 bij de bookmaker.

Liverpool heeft het dit seizoen lastig. Manager Jürgen Klopp krijgt zijn ploeg maar niet aan de praat en verloor de topper tegen koploper Arsenal van afgelopen weekend (3-2). In de Champions League ging het deze week een stuk beter. Rangers FC werd met 1-7 verslagen, mede door de snelste hattrick ooit gemaakt in het miljardenbal door Mohammed Salah. Voor een goal van de Egyptenaar krijg je 3.30 op Unibet. Denk je dat Liverpool kan gaan verrassen tegen de ploeg van Pep Guardiola? Dan krijg je 3.90 voor elke ingezette euro.  

Real Madrid – FC Barcelona

Real Madrid en Barcelona gaan momenteel met 22 punten nek aan nek in de Primera División, waardoor de winnaar er met de koppositie vandoor zal gaan. Wie aan de Clásico denkt, zal zich ongetwijfeld de editie van afgelopen seizoen voor de geest halen. De Catalanen wonnen toen met 0-4 in het Estadio Santiago Bernabéu, een uitslag die ze in Madrid nog niet zijn vergeten. Voor een nieuwe overwinning van Barça krijg je 3.05 op Unibet. De bookie heeft met een odd van 2.30 meer vertrouwen in een overwinning van Real.

Tijdens de editie van afgelopen jaar stond Pierre-Emerick Aubameyang nog in de spits bij Barcelona, maar momenteel deelt Robert Lewandowski op die positie de lakens uit. De Pool etaleerde al meermaals zijn klasse in het shirt van de Catalanen, met zijn doelpunten in de Champions League-wedstrijd tegen Internazionale als meest recente voorbeeld. Voor een doelpunt van Lewandowski staat een odd van 2.08 en voor minimaal twee schoten op doel krijg je 1.90 op Unibet. Denk je dat de spits scoort en Barcelona wint? Dan krijg je daar 4.20 voor terug.

Ook bij Real staat er een speler in de punt die het net normaal gesproken makkelijk weet te vinden. Echter staat Karim Benzema al sinds eind augustus droog. Toch staat de Fransman erom bekend dat hij opstaat wanneer De Koninklijke hem nodig heeft en dus zou een doelpunt van zijn voet voor 1.93 geen gekke bet zijn om te spelen. Doe je dit in combinatie met een overwinning van Real? Dan krijg je daar 3.15 voor terug. Denk je dat twee concurrenten in de strijd om de Ballon d’Or allebei gaan scoren? Dan krijg je liefst 4.20 keer je inzet.

Sinds de aanstelling van trainer Xavi Hernández probeert Barcelona weer elke wedstrijd te domineren. De Catlanen staan er weer steeds meer om bekend dat ze veel in het bezit willen zijn van de bal, terwijl Real Madrid die speelstijl wat minder hoog in het vaandel heeft zitten en het ook prima kan vinden om wat meer af te wachten. Op Unibet staat een mooie odd van 1.72 voor wanneer Barça 56% of meer balbezit heeft.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.