Liverpool mogelijk zonder Ajax-plaaggeest tijdens return in Amsterdam

Liverpool mogelijk zonder Ajax-plaaggeest tijdens return in Amsterdam

25-10-2022 15:42
17

Voor Ajax lonkt een forse meevaller in aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Liverpool. Thiago verscheen dinsdag nog niet op het trainingsveld van The Reds, zo schrijven Engelse media.

De 31-jarige Spaanse spelmaker was tijdens het eerste duel op Anfield de grote plaaggeest van de Amsterdammers. Met een masterclass stond Thiago aan de basis van de 2-1 zege van Liverpool. Hij was toen net hersteld van een hamstringblessure. Nu kampt hij met een ernstige oorontsteking. Daardoor ontbrak hij zondag al tegen Nottingham Forest in de Premier League (1-0 nederlaag). Ook voor het treffen in de Johan Cruijff Arena blijft hij een vraagteken.

Het zou een tegenvaller zijn voor Liverpool-manager Jürgen Klopp. De Duitser verwelkomde wel Darwin Núñez weer op de training. De Uruguayaanse spits liet het duel met Nottingham aan zich voorbij gaan vanwege hamstringklachten.

Ajax en Liverpool trappen woensdag om 21.00 uur af. De Amsterdammers moeten winnen om kans te blijven maken op overwintering in de Champions League.