Cillessen en ex-vriendin in rechtszaak over alimentatie voor zijn kind in Spanje

Cillessen en ex-vriendin in rechtszaak over alimentatie voor zijn kind in Spanje

07-11-2022 23:17 Laatste update: 08-11-2022 00:33
98

De Spaanse ex-vriendin van Jasper Cillessen wil meer alimentatie zien voor het gezamenlijke kind van de twee. De advocaat van de doelman heeft een statement gegeven, waarin hij laat weten dat de keeper inderdaad een kind heeft van de vrouw en dat de twee in discussie zijn over de hoogte van het geldbedrag.

"In de tijd dat Jasper in Spanje was heeft hij een kortstondige relatie gehad en daaruit is een kind geboren", vertelt de advocaat van Cillessen geciteerd door De Telegraaf. "Het vaderschap is door Jasper vrijwillig aanvaard en dat moet nu voor de rechter bevestigd worden. Daarnaast zijn er op dit moment gesprekken gaande over de alimentatie die de vrouw gaat ontvangen. Eerst moet Cillessen alleen officieel voor de rechter aangeven dat hij de vader is."

Cillessen was zelf niet beschikbaar voor enig commentaar. Volgens zijn advocaat worden de zaken omtrent de rechtszaak ook afgehandeld door zijn juridische team en heeft de doelman zelf hier weinig mee te maken. Cillessen zit bij de voorselectie voor het aankomende WK en zal dus wellicht voor de uitspraak al naar Qatar vertrekken. De doelman speelde zes jaar in Spanje voor achtereenvolgens FC Barcelona en Valencia. Afgelopen zomer keerde hij terug in Nederland bij NEC.