Memphis staat voor basisdebuut in Madrileense derby en kan Simeone doen juichen

Memphis staat voor basisdebuut in Madrileense derby en kan Simeone doen juichen

26-01-2023 14:00 Laatste update: 21:50

ADVERTORIAL - Memphis Depay krijgt met zijn overstap naar Atlético Madrid opnieuw de kans zich in de basis te spelen in Spanje. Diego Simeone is gecharmeerd van de Nederlander en daarmee lonkt een basisdebuut tegen Real Madrid in de kwartfinale van de Copa del Rey. Bookmaker Unibet heeft fraaie odds klaarstaan voor een doelpunt van de spits en wij lichten graag uit waarom Memphis kans maakt trefzeker te zijn tegen de Madrilenen!

Memphis dreigend tijdens eerste minuten

Memphis mocht zijn eerste minuten in het shirt van Los Colchoneros al maken in het duel met Real Valladolid. De oud-speler van PSV kreeg een kwartier de tijd van trainer Simeone en liet een goede indruk achter: Memphis omspeelde de keeper met een fraai wipje, maar de verdediging kon redding bieden. Concurrent Alvaro Morata was wél trefzeker in de 3-0 zege, maar de verwachting is dat Memphis voor zijn basisdebuut staat tegen Madrid. Een treffer van de Nederlander levert je 4.10 keer je inleg op. Opent Memphis de score of maakt hij de laatste treffer van de wedstrijd? Dan pak je maar liefst negen keer je inleg!

Nog geen speler bij Unibet? Registreer je nu en pak €40 aan Free Bets!

Madrid niet langer alleenheerser

Real Madrid kent onder trainer Carlo Ancelotti een ontelbaar aantal successen, maar dit seizoen wil het nog niet zo vlotten met De Koninklijke. In het vorige seizoen werd de Madrileense club nog met dertien punten voorsprong landskampioen én werd de Champions League gewonnen, nu staat de club echter achter FC Barcelona. Voor Memphis kan de timing dat Atlético de aartsrivaal treft zeer goed uitpakken. De Madrilenen moesten tot het uiterste gaan in de achtste finale en een 2-0 achterstand wegpoetsen tegen Villarreal, waar het eerder in januari al van verloor in de competitie. Real is bij de bookmakers uiteraard favoriet om de halve finale te bereiken, maar de club moest dit seizoen al de nodige tegenslagen incasseren. 

Vertrouwen van Simeone

Memphis heeft een lastige periode achter de rug na maandenlang achter het net te hebben gevist bij Barcelona. Simeone heeft echter volop vertrouwen in de aanvaller en dat kan goed uitpakken. De Argentijn trok al de vergelijking met clublegende Diego Costa en hoopt Memphis te veranderen in de spits die hij bij Olympique Lyon aan het werk zag. Weet Memphis dat vertrouwen uit te betalen met twee goals? Dan pak je maar liefst 26 keer je inleg bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust