Perez fluit Timber terug: 'Europese top? Kansloos, Timber, kansloos!'

Perez fluit Timber terug: 'Europese top? Kansloos, Timber, kansloos!'

24-02-2023 07:48 Laatste update: 10:14
84

Kenneth Perez kijkt kritisch naar de rol van Jurriën Timber tijdens de uitschakeling van Ajax tegen Union Berlin in de Europa League. De 21-jarige verdediger verloor een kopduel van Danilho Doekhi, die het duel in het slot gooide met de 3-1.

"We hebben het altijd over Timber: Geweldige speler. Oh, wat is hij goed. Oh, wat is het allemaal fantastisch. Ik ben er daar ook één van. Ik vind het namelijk ook heel mooi hoe hij speelt", vertelt Perez na afloop in de ESPN-studio.

"Maar dan komt er een corner en dan heb je het over Europese top willen spelen...", vervolgt de Deense analist. "Maar dan komt Doekhi inlopen... Nou, dan staat daar toch een jochie tegenover? Dat zijn de momenten dat je sterk moet zijn? Dat je moet denken: dit gaat mij niet gebeuren. Kansloos, Timber, kansloos! Dit is toch niet sterk? Wel van Doekhi, maar Timber moet dit van tevoren al oplossen. Je weet dat je fysiek minder bent."

Perez en Pierre van Hooijdonk oordeelden ook al hard over de algehele prestatie van Ajax. "Ik vind het ongelooflijk dat ze maar drie punten achterstaan op Feyenoord, dat vind ik best wel bijzonder. Als je al de problemen ziet die ze hebben gehad."