Groningen voelt zich benadeelt door 'hele slechte beslissing': 'Dit is bizar'

Groningen voelt zich benadeelt door 'hele slechte beslissing': 'Dit is bizar'

04-03-2023 22:17
540

Michael Verrips snapt niets van de tweede gele kaart van teamgenoot Isak Määttä. De verdediger van FC Groningen moest het veld verlaten nadat hij een bal tegen Alireza Jahanbakhsh aan schoot, terwijl het spel niet stil lag.

Groningen hield tot de rode kaart prima stand in De Kuip. Na het dubieuze moment met Määttä kwam Feyenoord steeds beter in de wedstrijd. Uiteindelijk wonnen de Rotterdammers met 1-0. "In mijn optiek is het gewoon een hele slechte beslissing", vertelt captain Verrips na afloop bij ESPN. "Hoe ik het zie is de bal in, terwijl er nergens voor gefloten is."

"Määttä probeert de bal weg te schieten en die komt tegen die jongen aan", gaat Verrips verder. "Dus dat kan dan nooit een gele kaart zijn. De grensrechter gaf de ingooi ook nog aan ons? Dan maakt het helemaal bizar. Dit is bizar, de bal is niet eens in de buurt van de lijn. De VAR is er om de spelers te beschermen op zulke momenten. Maar goed, alsnog houden we lang stand. Dan is het heel zuur dat je die goal nog laat tegenkrijgt."