Bosz wil einde maken aan prijsloos imago: 100x je inzet bij JCS-winst van PSV!

Bosz wil einde maken aan prijsloos imago: 100x je inzet bij JCS-winst van PSV!

04-08-2023 11:00 Laatste update: 10:22
5

ADVERTORIAL – PSV en Feyenoord trappen vrijdag het nieuwe seizoen af met de traditiegetrouwe strijd om de Johan Cruijff Schaal. In Eindhoven is er met de aanstelling van Peter Bosz het nodige veranderd en dat was afgelopen voorbereiding terug te zien. Bookmaker Unibet heeft een fraaie actie voor nieuwe spelers: pak 100x je inleg wanneer PSV wint!

Het nieuwe PSV

Met de aanstelling van Peter Bosz is er het nodige veranderd bij bekerwinnaar PSV. De Eindhovenaren versterkten zich onder andere met Noa Lang en Ricardo Pepi en zijn nog altijd niet klaar op de transfermarkt. Ook beleeft Johan Bakayoko een succesvolle voorbereiding. Door zijn doelpunt werd de laatste testcase voor het duel met Feyenoord tegen Nottingham Forest gewonnen.

Hoe werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een account aan. Doe na de verificatie een storting en ga vervolgens naar de wedstrijd Feyenoord – PSV. Het is een 'pick your favorite' actie, maar wanneer je PSV wil laten winnen zet je in op 'PSV wint de wedstrijd'. Het is belangrijk dat je precies deze bet kiest, anders treedt de boost niet in werking.

De maximale inzet bedraagt €1, waarmee je tot maar liefst €100 kan pakken met de juiste voorspelling! De actie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wint PSV het duel binnen negentig minuten? Dan pak 100x je inleg! Moet er een verlenging aan te pas komen of wint Feyenoord de wedstrijd, dan verlies je je inzet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.