Feyenoord en PSV treffen elkaar in JC-Schaal: tot 100x je inzet voor de winnaar!

Feyenoord en PSV treffen elkaar in JC-Schaal: tot 100x je inzet voor de winnaar!

04-08-2023 17:00 Laatste update: 16:26
2

ADVERTORIAL – Vrijdagavond staat de seizoensopener in de vorm van de Johan Cruijff Schaal op het programma. Feyenoord en PSV gaan uitmaken wie de eerste prijs van de nieuwe voetbaljaargang in ontvangst gaat nemen. Bij JACKS.NL pak je nu tot 100x je inzet wanneer je de juiste winnaar voorspelt!

PSV en Feyenoord maken sterke voorbereiding door

Zowel PSV als Feyenoord kan terugkijken op een aardige voorbereiding. De Eindhovenaren sloten de trainingsweken afgelopen zondag af met een winstpartij tegen Nottingham Forest (1-0). Ook de Rotterdammers hadden diezelfde zondag een goede generale. Het Benfica van Roger Schmidt, Orkun Kökcü en Fredrik Aursnes werd met 2-1 verslagen in De Kuip.

Hoe werkt de actie van JACKS.NL?

Ga naar de website van JACKS.NL via één van de links in het artikel en maak een account aan. Na de verificatie ontvang je bij een storting van €20 de x50 boost. Stort je minimaal €100, dan verschijnt de x100 boost op je account. Ga vervolgens naar de wedstrijd Feyenoord – PSV en zet in op 'Wedstrijdwinnaar: Feyenoord/PSV'. Let op: het is belangrijk dat je één van deze bets uitkiest, anders verschijnt de boost niet op je betslip. De boost is beschikbaar voor elke nieuwe speler vanaf 24 jaar oud.

Voorspel je de juiste winnaar? Dan pak je tot x100 je inleg! De maximale inleg is €1, maar minder inzetten mag ook. Maak je de verkeerde keuze? Dan verlies je maximaal €1. Let op: je voorspelde winnaar moet de wedstrijd binnen de reguliere speeltijd winnen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.