Been geschrokken van Feyenoord-middenveld: 'Allemaal een beetje van hetzelfde'

Been geschrokken van Feyenoord-middenveld: 'Allemaal een beetje van hetzelfde'

04-08-2023 22:22 Laatste update: 22:26
160

Mario Been is allesbehalve onder de indruk van het middenveld van Feyenoord. De landskampioen, die vrijdagavond de strijd om de Johan Cruijff Schaal verloor van PSV, heeft volgens de ESPN-analist op het middenveld een behoorlijk jasje uitgedaan ten opzichte van vorig seizoen. 

"Ik vond het middenveld van Feyenoord echt heel matig vandaag. het duurde allemaal veel te lang. Wieffer (Mats, red.), Zerrouki (Ramiz, red.), het is allemaal een beetje van hetzelfde", aldus Been na afloop bij ESPN. "Het tempo was ook veel te laag. Wat betreft de nummer 10 positie, Stengs (Calvin, red.) ging er uit, daar kwam dan Timber (Quinten, red.) te spelen. daar kwam eigenlijk veels te weinig uit. ik denk dat PSV verdiend heeft gewonnen. ook door de wissels die ze nog konden brengen."

Wedden

Meer odds

Feyenoord nam deze zomer afscheid van Orkun Kökcü en Sebastian Szymanski, een groot gemis stelt Been. "Het is minder compleet dan vorig jaar. Als je kijkt naar Kökcü en Szymanski, dat vond ik andere spelers, in ieder geval in scorend vermogen. Een schot uit de tweede lijn, dat zie je nu haast niet meer. Met Wieffer en Zerrouki heb je spelers die ver terug staan. Dan moet je een 10 hebben die heel dicht bij de spitsen speelt en die was niet aanwezig."