Fulham vestigt 'met tegenzin' nieuw transferrecord met vertrek Mitrovic

Fulham vestigt 'met tegenzin' nieuw transferrecord met vertrek Mitrovic

20-08-2023 13:48
18

Aleksandar Mitrovic heeft de Premier League definitief verlaten voor Saudi-Arabië. Al Hilal bevestigt zondag de komst van de Servische spits, die voor een transferrecord overkomt van Fulham.

Mitrovic maakte 99 goals in 186 wedstrijden voor Fulham, maar vertrekt via de achterdeur uit Craven Cottage. Na het eerste bod van Al Hilal bleek dat de 28-jarige Serviër deze (lucratieve) kans niet wilde laten lopen en deed hij er alles aan om een exit te forceren. Dat is nu gelukt.

"Zoals jullie weten, heeft hij er alles aan gedaan om ons te verlaten", sombert manager Marco Silva. "Als je mij vraagt of dat normaal is, zeg ik nee. Op deze manier horen professionele voetballers zich niet te gedragen."

Fulham zegt 'met tegenzin' het Saudische bod te hebben geaccepteerd en spreekt van een transferrecord. Volgens Britse media ontvangen The Cottagers ongeveer 60 miljoen euro. Mitrovic wordt bij Al Hilal ploeggenoot van Neymar, Yassine Bounou, Kalidou Koulibaly, Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic, Malcom en Moussa Marega.