Verbazing in België rond uitspraken Overmars: 'Niet zo handig om dat te zeggen'

Verbazing in België rond uitspraken Overmars: 'Niet zo handig om dat te zeggen'

24-08-2023 09:49
101

Marc Overmars heeft in België stof doen opwaaien door zijn uitspraken van dinsdag bij VTM. "Antwerp is nog niet klaar voor de Champions League", vertelde de technisch directeur van de Belgen. Jan Mulder hoorde de uitspraak ook en de analist was erg verbaasd door de woorden van Overmars.

Antwerp won met 1-0 van AEK Athene, door een goal van Vincent Janssen. Champions League ligt daardoor binnen handbereik, waardoor Mulder de opmerking nog aparter vindt. "We zijn niet klaar voor de Champions League, ik vind dat een niet zo handige uitspraak", vertelt de Nederlandse analist tegen Het Laatste Nieuws. "Je speelt die wedstrijd, dan moet je er klaar voor zijn. Ik zou dit niet te snel van mijn eigen ploeg zeggen. Hij zit vlakbij die Champions League."

Overmars deed zijn uitspraken voor aanvang van het heenduel in de laatste voorronde van de Champions League. Als Antwerp deze ronde doorkomt, zitten ze automatisch in de groepsfase van het miljardenbal. "Als je me eerlijk vraagt of we er klaar voor zijn: dat niet. Volgens mij zijn we nog niet op het niveau om een rol van betekenis te spelen in de Champions League. Maar welkom zou het wel zijn", vertelde de technisch directeur.