'Concurrentie voor Terry: Saudiërs denken aan duo Van Bommel en Overmars'

'Concurrentie voor Terry: Saudiërs denken aan duo Van Bommel en Overmars'

08-09-2023 19:34 Laatste update: 19:56
114

Mark van Bommel en Marc Overmars, de trainer en de technisch directeur van Royal Antwerp FC, genieten beiden concrete interesse vanuit Saoedi-Arabië. Al Shabab heeft de Nederlanders op de korrel na hun huzarenstukje met The Great Old, melden De Telegraaf en de Waalse transferjournalist Sacha Tavolieri.

Van Bommel en Overmars werden het afgelopen seizoen kampioen en bekerwinnaar in België, en dat is ook in Saoedi-Arabië niet onopgemerkt gebleven. Al Shabab is gecharmeerd van het duo. John Terry leek op pole position te liggen om Marcel Keizer op te volgen als coach van de club, terwijl ook de naam van Oliver Glasner valt. Volgens Tavolieri is de knoop echter niet doorgehakt. Ook De Telegraaf meldt dat de twee in beeld zijn om een zeer lucratieve overstap te maken.

Sterker nog, Al Shabab speelt concreet met het idee om voor het duo Van Bommel en Overmars te gaan. De Saudische club zou er nu alles aan doen om de Nederlandse oud-internationals te overtuigen. Van Bommel kan in ieder geval advies inwinnen bij zijn schoonvader. Bert van Marwijk was tussen 2015 en 2017 bondscoach van Saudi-Arabië.

Van Bommel verlengde onlangs zijn contract bij Antwerp tot medio 2025, maar dat lijkt Al Shabab niet af te schrikken. De club zoekt een opvolger voor Marcel Keizer, die vorige week werd ontslagen. Ook Overmars maakt deel uit van de beoogde package deal.