Beugelsdijk wil in Nederland blijven voetballen: 'Sta overal voor open'

Beugelsdijk wil in Nederland blijven voetballen: 'Sta overal voor open'

22-09-2023 21:19
24

Tom Beugelsdijk liet op vrijdag zijn gezicht zien in het ESPN-programma De Voetbalkantine. De Haagse verdediger wordt door presentator Wouter Bouwman gevraagd naar de interesse van clubs, maar Beugelsdijk geeft te kennen dat de clubs die hij zou zien zitten vooralsnog niet hebben gebeld.

"Op dit moment eigenlijk in Nederland nog niet, nee", reageert Beugelsdijk. "En dat is wel wat ik graag wil, in Nederland voetballen." Op de vraag uit welke landen de telefoontjes wél afkomstig zijn, geeft de voormalig speler van onder meer ADO Den Haag, FC Dordrecht en Helmond Sport open antwoord: "De clubs bellen niet mij, maar ik heb wel van mijn zaakwaarnemer gehoord van interesse uit Zweden en Denemarken. Dat trekt mij niet. Het voetbal wel, maar privé niet. Ik heb kinderen en daar wil ik er gewoon voor zijn."

"Het hoeft niet per se Zuid-Holland te zijn", zegt de Hagenaar. "In Nederland sta ik overal voor open, alleen het buitenland wordt gewoon lastig", aldus Beugelsdijk, die aangeeft dat een terugkeer bij ADO Den Haag niet tot de mogelijkheden behoort. Analist Kees Luijckx noemt Excelsior als optie voor de mandekker: "Die kunnen centraal achterin nog wel iemand gebruiken."