Man United bevestigt: Antony keert na beschuldigingen terug in selectie Ten Hag

Man United bevestigt: Antony keert na beschuldigingen terug in selectie Ten Hag

29-09-2023 12:23 Laatste update: 14:16
107

Manchester United heeft Antony weer in de armen gesloten voor de selectie van Erik ten Hag. Door de beschuldigingen aan zijn adres besloot de Engelse club voorlopig geen beroep op hem te doen. Terwijl het politieonderzoek nog loopt, heeft United dus besloten om hem weer aan te laten sluiten.

'Sinds de beschuldigingen in juni voor het eerst werden geuit, heeft Antony meegewerkt aan onderzoeken in zowel Brazilië als Engeland en dat blijft hij doen', vertelt United in een statement op de clubkanalen. 'Als werkgever van Antony heeft de club de keuze gemaakt dat hij weer aansluit terwijl het politieonderzoek loopt. De zaak wordt goed in de gaten gehouden gedurende het restant van het onderzoek.'

Het lijkt erop dat Antony voor de wedstrijd van dit weekend tegen Crystal Palace nog niet beschikbaar zal zijn. Volgens Engelse media heeft hij vrijdag nog niet getraind, maar zal hij na het volgende competitieduel aansluiten. Antony werd door drie vrouwen, waaronder zijn ex-vriendin, beschuldigd van bedreigingen en mishandeling. Één van de dames trok haar verklaring weer in, maar er staan nog steeds twee aantijgingen.