Van den Brom dag na ontslag genoemd bij Vitesse: 'Dat vind ik niet raar'

Van den Brom dag na ontslag genoemd bij Vitesse: 'Dat vind ik niet raar'

18-12-2023 11:46 Laatste update: 11:48
40

John van den Brom vindt het niet gek dat zijn naam valt bij Vitesse. De trainer zit na zijn ontslag bij Lech Poznan zonder werk, maar wil graag snel weer aan de slag gaan. Ondertussen lijkt Edward Sturing na de winterstop niet verder te willen als interim-trainer.

Zondag werd het ontslag van Van den Brom bij Lech Poznan wereldkundig. De oefenmeester hield het uiteindelijk anderhalf jaar vol. Nu laat Omroep Gelderland de naam van Van den Brom al vallen bij Vitesse. Hij was in het verleden actief als speler en trainer in Arnhem, terwijl de kans volgens het lokale medium groot is dat Edward Sturing na de winterstop niet verder wil als interim-trainer. "Er speelt nu niks, ik ga er pas over nadenken als er iets komt", begint Van den Brom in gesprek met ESPN.

"Gezien mijn verleden niet raar dat ik genoemd word", zegt Van den Brom over een mogelijke overstap naar Vitesse. De oefenmeester wil na zijn ontslag ook niet te lang thuiszitten. "Ik wil altijd werken. Deze periode moet niet te lang duren. Niets is leuker dan met die gasten (spelers, red.) bezig te zijn. Ik ga afwachten tot er iets komt."

Van den Brom, met wie Lech Poznan vorig jaar nog de kwartfinale van de Conference League haalde, zag zijn exit uit Polen ook niet aankomen. "De resultaten waren misschien niet top, maar ik zag het ontslag niet aankomen. Ik vond het wel verrassend."