Volendam heeft contractnieuws en slaat dubbele slag met kind van de club

Volendam heeft contractnieuws en slaat dubbele slag met kind van de club

2 januari - 20:59
8

Robert Mühren heeft zijn aflopende contract verlengd bij FC Volendam. De spits blijft tot medio 2025 actief als speler van de club, terwijl hij zich ook als ambassadeur van de jeugdopleiding aan Volendam heeft verbonden.

Het contract van de 34-jarige Mühren liep deze zomer af, maar de aanvaller plakt er sowieso nog een extra seizoen aan vast. Volendam meldt dat het om 'minimaal' één seizoen gaat. Feit is wel dat Mühren zich na zijn loopbaan in gaat zetten als ambassadeur voor Voetbal Volendam, de gezamenlijke jeugdopleiding van FC Volendam en amateurclub RKAV Volendam.

Frans ten Berge, die na het vertrek van Team Jonk is gebleven als directeur van Volendam, is blij met het commitment van Mühren. "We zijn ontzettend blij dat een clubicoon als Robert ons op de lange termijn wil gaan helpen met het verder opbouwen van Voetbal Volendam", zegt Ten Berge tegenover de clubkanalen.

Mühren is afkomstig uit de jeugd van Volendam, terwijl hij daar ook zijn eerste profwedstrijden speelde. Via omzwervingen bij AZ, Zulte Waregem, Sparta Rotterdam, NAC Breda en SC Cambuur kwam Mühren in 2021 weer bij Volendam terecht. Het heeft er nu dus ook alle schijn van dat de aanvalsleider zijn loopbaan gaat afsluiten in het vissersdorp.