Feyenoord dicht bij huurdeal: 'Anders was hij al eerder naar Rotterdam gekomen'

Feyenoord dicht bij huurdeal: 'Anders was hij al eerder naar Rotterdam gekomen'

9 januari - 13:39 Laatste update: 13:58
25

Het lijkt er steeds meer op dat Isak Mulugeta de overstap naar Feyenoord gaat maken. Het Zweedse talent (17) ontbrak dinsdag op de training van Djurgardens IF en dat heeft alles te maken met zijn naderende transfer naar Rotterdam. 

Dat bevestigt sportief directeur Bosse Andersson in gesprek met het Zweedse Fotbollskanalen. "Isak traint in de gym. Het is geen geheim dat we een gesprek hebben gehad met Feyenoord en wat dat betreft is deze week behoorlijk doorslaggevend. Als er geen weekenden en nieuwjaar tussen hadden gezeten, was hij misschien al wel in Rotterdam geweest. Nu nog niet."

De overgang van Mulugeta lijkt een huurdeal met optie tot koop te worden, vertelt Andersson bovendien. "Dat kan een hele goede oplossing zijn. Als je de speler in het midden zet en de club hoort, dan is dat geen slechte optie."

Mulugeta is geen onbekende voor Feyenoord. De aanvallende middenvelder, die ook als rechtsbuiten uit de voeten kan, was twee jaar terug al eens in Rotterdam. Destijds liep hij stage bij Feyenoord. Mulugeta zal aanvankelijk aansluiten bij het O21-elftal, dat getraind wordt door Melvin Boel. Mulugeta maakte dit seizoen nog geen minuten voor Djurgårdens in de Zweedse Allsvenskan.