'Italiaanse topclub meldt zich in transferstrijd om Ajax-toptarget Henderson'

'Italiaanse topclub meldt zich in transferstrijd om Ajax-toptarget Henderson'

12 januari - 23:55 Laatste update: 13 januari - 00:03
90

Ajax geniet Italiaanse concurrentie in de strijd om de handtekening van Jordan Henderson, aldus Gianluca Di Marzio. Volgens de Italiaanse transferexpert wil ook Juventus de middenvelder graag inlijven. 

Di Marzio meldt vrijdagavond dat Juventus zelfs al met Henderson heeft gesproken. Hoe vaak, én wat de uitkomst van dat gesprek is geweest, is niet duidelijk. Makkelijk zal het echter niet worden voor de Oude Dame. Om de Engelse middenvelder aan te trekken, dient het met het oog op de huidige penibele financiële situatie, eigenlijk eerst Moise Kean van de hand te doen. 

Wedden

Meer odds

De 33-jarige Henderson is naar verluidt erg ongelukkig bij het Saudische Al Ettifaq, waar hij afgelopen zomer na jarenlang bij Liverpool te hebben gespeeld, neerstreek. Volgens de laatste berichtgeving, van Fabrizio Romano, ligt Ajax op pole position om de nieuwe (tijdelijke) werkgever van de 81-vouding Engels international te worden. Er zou ook interesse zijn vanuit de Bundesliga, maar om welke club(s) het gaat, is onbekend. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!